Účastníci měli možnost shlédnout plány rozvoje Business parku a slyšet klíčové informace o možnosti výstavby vlastních záměrů v areálu. Nechyběla ani komentovaná prohlídka areálu, organizovaná netradičně skrze projížďku vláčkem Steelinka a možnost nahlídnout do prostor multifunkční budovy Jih, kterou čeká rekonstrukce.

„Jsme potěšeni, že jsme potenciálním investorům osobně představili náš záměr na místě samém a ukázali možnosti investování a realizace vlastních záměrů v prostorách Business parku. S výhledem na právě dokončovaný úsek dálnice D55 se zájem o výstavbu v areálu výrazně zvyšuje“ komentoval Antonín Štěrba ml., zástupce investora Business parku Staré Město, společnosti REAL KREDIT a.s.

Návštěvníci si mohli také vyslechnout prezentaci o udržitelných budovách a příležitostech v rámci dotačních výzev týkajících se energetických úspor. Ing. Jiří Dohnal ze společnosti PKV BUILD s.r.o. prezentoval způsoby, jak mohou majitelé budov uspořit na provozních nákladech.

Po prezentaci probíhala také diskuze se zástupci města Staré Město. „Tuto iniciativu v našem městě vnímáme velmi pozitivně. Rozsáhlý areál dlouhá léta chátral a nyní se zde snad začne něco dít. Nové investory a společnosti určitě v našem městě vřele uvítáme,“ okomentoval Mgr. Martin Zábranský, starosta Starého Města.

Dne otevřených dveří Business parku Staré Město se také zúčastnila společnost UNIHAL s.r.o., zabývající se výrobou a montáží montovaných hal a kovových konstrukcí. Součástí prezentace pana Petra Dostála, prokuristy společnosti UNIHAL s.r.o., bylo představení širokých možností realizací průmyslových staveb a řady referenčních staveb po celé České republice.

Chybět nemohla ani výstava nových osobních a užitkových vozidel společnosti UH CAR s.r.o., které byla reprezentována novými vozy Nissan či užitkovými speciály značky Isuzu či Piaggio. UH CAR s.r.o. se specializuje prodej a servis vozidel firemním zákazníkům.

Business park Staré Město je nově vznikající průmyslový areál nacházející se ve Starém Městě u Uherského Hradiště. Nabízí stavební parcely k výstavbě skladovacích, logistických či výrobních prostor a disponuje unikátní dopravní dostupností a kvalitní infrastrukturou.

Kontakt pro média:

Bc. Radek Hřebíček
Manažer projektu
Email: [email protected] Telefon: +420 778 532 680