REBEC je zkratka pro Real Estate Belgrade Exhibition & Conference, která byla zahájena v roce 2008, a je místem pro přední odborníky ze specializovaných oborů souvisejících s rozvojem investic do nemovitostí a všech souvisejících oborů právních, ekonomických a inženýrských. vědy.

V hotelu Golden Tulip Zira se od 19. do 21. června setkají přední odborníci a vymění si své zkušenosti, názory a předpovědi o pohybu realitního trhu ve světě, regionu jihovýchodní Evropy a Srbska. .

V posledních letech se realitní trh v Srbsku rychle rozvinul a zaujímá vedoucí postavení v regionu ve všech svých segmentech. Prostřednictvím těchto procesů Srbsko dále upevňuje svou pozici na realitní mapě světa a Bělehrad se jako hlavní město stává klíčovou a nepostradatelnou metropolí na křižovatce dopravních a investičních toků mezi Milánem a Istanbulem, Budapeští a Aténami.

Networking, networking a networking

REBEC si stanovil několik cílů, především udržet a pokračovat v tradici zkušeností a trvalého udržování kvality, díky níž je REBEC rozpoznatelný v komunitě RE, daleko za hranicemi Srbska.

Platforma Whova umožní vytvoření sociální sítě Rebec, která bude po akci funkční. Umožní nám to rychleji a lépe se navzájem poznat, vyměňovat si názory a vytvářet sítě. Bude zde také možnost prohlížení panelů na vyžádání a vystavovatelského a sponzorského centra.

Program a témata

Kromě 5 souvisejících témat v oblasti pohostinství a maloobchodu budeme obvykle komentovat vývoj kancelářských a rezidenčních projektů, logistické a průmyslové projekty, trendy v prop-tech a digitálním průmyslu, nadcházející trendy ESG i očekávaná témata věnovaná udržitelnosti jako i směrodatná doporučení pro další trendy v komplexním vývoji realitních produktů.

Povedeme debatu o tržních ukazatelích během krize na Ukrajině a post-covidové éře, se změněnými politickými okolnostmi a jejich dopadem na trh s nemovitostmi. Přednášející před svými společnostmi nabídnou projekce a řešení v době zvýšené globální, sociální a politické nejistoty a část programu je věnována energetice, energetické účinnosti a jejich vlivu na další rozvoj nemovitostí. .

Vše výše uvedené nám dává odpověď na otázku: Jaký život budeme mít po zítřku?

 

Účastníci a návštěvníci

Měsíc před začátkem akce potvrzujeme, že účastníci, kteří s námi budou, pocházejí z těchto společností z celého světa: IBI Group, Coreside / Savills, Reify, step, SMD+, Louvre Hotels, PlanRadar, ACCOR, Ecovis SEE, MPC Properties, Radisson hotels, Delta Real Estate, CTP, Hyatt International, Alpha Hotel Management, Alfa Real Estate, Home Capital Group, Alkas Consulting, Besico Real Estate, REalPad, Porto Monte Negro, REED Group, VSS poradenství, JYSK, Isson Asset Management, Bigova Bay, STR, Conza Properties, Capel Hill Capital, hotely Danubius, SpaceOS a mnoho dalších.

Zveme diváky z různých koutů světa, aby nás navštívili a přispěli svou přítomností na v pořadí již 16. akci regionálně významné - akci REBEC.

Rebec nabízí návštěvníkům 10% slevu na vstupenky zakoupené do 28. května. Více informací naleznete na www.rebec.rs

Uvidíme se od 19. do 21. června v Bělehradě!