Urbanity Campus Tachov představuje novou generaci průmyslových areálů, které jsou integrální součástí města a poskytují služby nejen zaměstnancům, ale také místním komunitám, uvádí developerská skupina. V místě je k dispozici závodní lékař, relax zóny, ale také dětská skupina, jejíž založení podpořilo předškolní vzdělávání ve zdejším regionu. Urbanity momentálně zahájilo v rámci druhé etapy výstavbu dvou průmyslových budov, do kterých se budou moci klienti nastěhovat ve druhé polovině roku 2024. Jednotky nabízejí výměry již od 5000 metrů čtverečních s individuálním uzpůsobením a celkově tak skupina dodá na trh přes 31.000 metrů čtverečních průmyslových ploch.

„Výrobní budovy stavíme uzpůsobené pro konkrétní klienty, kterým chceme poskytnout prostory šité na míru v nejvyšších standardech. Lidé v práci tráví největší část dne, je proto důležité připravit prostředí, kde se budou cítit dobře. Máme pro klienty také připravené předvybrané architektonické řešení interiérů ve vestavcích, které příjemně sladí barevnost s použitými materiály. Mohou si tak zvolit provedení dle vlastních preferencí. Náš individuální přístup zajišťuje klientovi dlouhodobou spokojenost a nemá tak důvod se poohlížet po jiných prostorách, což vnímáme jako tu nejlepší formu zpětné vazby,“ říká Markéta Šimáčková, COO skupiny Urbanity.

Kompletní dostavba areálu počítá také s výstavbou multifunkční budovy, která nabídne ubytování hotelového typu, nebo s projektem veřejného lesoparku a mateřské školy. Již v minulém roce proběhla v kampusu rozsáhlá rekonstrukce infrastruktury a kultivace zeleně společně s implementací a využitím obnovitelných zdrojů energie.