Společnost Müller-Technik CZ s.r.o. působí v České republice od roku 2006. Ve vstřikovací výrobě technických dílů převážně pro automobilový průmysl zaměstnává více než 150 lidí. Závod pracuje nepřetržitě ve čtyřsměnném provozu a do skladu z něj proto každý den míří 450 až 500 palet hotových výrobků. Podobný objem palet také každý den putuje přímo za zákazníky, mezi které patří například společnosti Faurecia, ADIENT, BMW, Brose, Volkswagen Group nebo Yanfeng. Ve skladu ve Stochově je uloženo přibližně 9 000 palet z plastu, hotových dílů, zakoupených dílů a obalů.

Na zásobovací vozy zde čeká možná nejkratší pravidelná přepravní linka v celém kraji – výrobní závod společnosti totiž od Stochova leží pět set metrů v sousedních Lánech. Právě vzdálenost od výrobních kapacit byla jedním z rozhodujících argumentů pro stěhování do P3 Prague D6.

P3 Prague D6 je nejnovějším průmyslovým parkem v nabídce společnosti P3. Svou lokalitou blízko hlavního města a výtečným napojením na dálniční síť navazuje na podobné, velmi žádané logistické lokality P3 Prague D1, P3 Prague D11 a P3 Prague D8. Dalších 17 000 m2 je v P3 Prague D6 dostupných pro další výstavbu a nájemníci by se do „nového“ mohli nastěhovat 6 až 8 měsíců od podpisu smlouvy.