SALTO Keys jako služba je klíčem k flexibilní a důvěryhodné cloudové kontrole přístupu pro podniky, včetně společných pracovních prostor, společných budov, účelového ubytování studentů, maloobchodu a mnoha dalších. SALTO KS umožňuje majitelům a provozovatelům budov řídit přístup k jejich místům a poskytovat přístup zákazníkům, členům, dodavatelům nebo zaměstnancům na cestách, což nevyžaduje instalaci softwaru ani dodatečné náklady na plně zapojený elektronický produkt. S několika způsoby otevírání, včetně mobilního klíče a přehledu událostí v reálném čase, přináší SALTO KS flexibilitu i bezpečnost.

U příležitosti zahájení integrace SALTO KS jsme se zeptali Arny Halldórsdóttir, marketingové zástupce SALTO KS na aktuální výzvy.

Jak se váš produkt mění v současné situaci?

Události posledních několika měsíců byly pro všechny náročné a vlivné a SALTO KS není výjimkou. I když se náš produkt možná nezměnil, zájem o konkrétní funkce určitě existuje. Je to proto, že mnoho funkcí SALTO KS lze efektivně využít, pokud jde o snížení šíření COVID-19.

SALTO KS umožňuje monitorování událostí nebo otevírání dveří, což je velmi užitečné, pokud jde o minimalizaci rizika šíření viru. Výhoda, kterou přináší, je dvojí. Za prvé, monitorování událostí umožňuje správcům sledovat počet osob na metr čtvereční v prostoru, řídit tok lidí a omezovat přístup při dosažení bezpečnostního limitu. Zadruhé, přesně vědět, kdo se v určitém prostoru nacházel, umožňuje správcům v případě infekce kontaktovat lidi, kteří byli ve stejné místnosti jako infikovaná osoba.

Pro sdílené obytné prostory může SALTO KS automatizovat procesy odbavení a odhlášení a omezit zbytečné lidské interakce. Toho lze dosáhnout výběrem konkrétního časového rámce pro uživatele nebo jednoduchým zablokováním jeho přístupu po dokončení pobytu. Výběr konkrétních časových rámců pro zaměstnance také nabízí vedoucím pracovníkům možnost vytvářet rozložené pracovní plány, což přispívá k bezpečnosti zaměstnanců.

COVID-19 zvýšil povědomí o důležitosti hygieny na veřejných místech, zejména pokud jde o povrchové oblasti. Inteligentní zámky SALTO jsou již téměř deset let vybaveny antimikrobiální technologií BioCote, která snižuje široké spektrum mikrobů až o 99,9%. Kombinace této technologie se standardními hygienickými postupy významně snižuje riziko kontaminace.

 

Zdroj:// Spaceflow