„Společnost Hellmann je naším dlouholetým klientem a respektovaným partnerem. Jsem proto rád, že se nám právě v rámci této spolupráce podařilo flexibilně reagovat na potřebu dodatečných skladových kapacit v ctParku Bor,” řekl senior business developer CTP pro region Čech Jakub Kodr.

Pilotní projekt pro spolupráci s komunitou

Borský park je pro CTP pilotním projektem, kde zavádí ve velkém měřítku nový přístup ke komunitě. Pro nájemce zde buduje širokou nabídku služeb. Kromě hřišť a dalších zařízení pro volný čas zaměstnanců i lidí z okolí tak developer doplňuje postupně tento i další své areály o kantýny a restaurace. Dále také  například o ubytovací zařízení pro zaměstnance nájemců nebo lékařské ordinace.

„Chceme, aby naše parky byly multifunkční a nenabízely jen práci. Potřebujeme v nich mít i místo, kde se mohou klienti potkávat a trávit volný čas. Dobré vybalancování pracovních a volnočasových aktivit totiž přispívá ke spokojenosti zaměstnanců. My k tomu našim nájemcům nabízíme prostor,” řekl Jakub Kodr.

Firma ocenila především rychlost, s jakou bylo CTP schopno zareagovat

Kvalitu borského areálu a flexibilitu jednání ze strany CTP ocenil také Hellmann. „S CTP máme dlouhodobé zkušenosti. Areál v Boru nám vyhovuje svou polohou, infrastrukturou i navazujícím vybavením. Ocenili jsme především rychlost, s jakou bylo CTP schopno zareagovat na naši poptávku po nových prostorech,“ vysvětlil Marc Wijnen z evropského zastoupení společnosti Helmmann.