CEE Tenant Advisors je tým profesionálů v oblasti komerčních nemovitostí, kteří mají odborné znalosti v celé střední a východní Evropě - každý poradce má mnohaleté zkušenosti v poradenství s nemovitostmi ve své domovské zemi.

Jde o dokonale vytvořenou skupinu specialistů, kterým jde o zájmy nájemců, snaží se porozumět, kvalifikovat a definovat spolu s nájemci jejich budoucí prostorové potřeby.

 

 

Společnost se zabývá třemi důležitými pilíři během procesu pronajmutí kancelářských prostor:

Renegociace nájemní smlouvy

Relokace kanceláře

Design interiéru

 

Opětovné vyjednávání o pronájmu:

"Dobrá renegociace může být obtížnější než přemístění samotné kanceláře. Opětovné vyjednání pronájmu není jen otázkou finančních podmínek, ale velmi často také obnovením smlouvy. Nájemci by měli mít na paměti smluvní závazky, které mají přímý dopad na náklady spojené s nájmem, jako jsou náklady na uvedení prostor do původního stavu, které zástupci nájemců obvykle během nového vyjednávání vylučují.“ - říká Emmanuel Gluntz, CEE Tenant Advisors v České republice.

 

Přemístění kanceláře:

"Ujistěte se, že je vaše kancelář pro vás tou pravou.  Mnoho společností má pocit, že přesně vědí, jaké jsou jejich potřeby a požadavky na kancelářské prostory, ale nakonec toho rozhodnutí litují dříve, než vyprší doba pronájmu. „Nevíš, co nevíš.“ Pečlivým posouzením vašich potřeb vám poradce pro nájemce pomůže definovat jasnou představu o tom, co bude pro vaše zaměstnance fungovat nejlépe, pokud jde o velikost , lokalitu, uspořádaní a další aspekty.“ - říká Marcin Szlęzak, CEE Tenant Advisors v Polsku

 

Design  interiéru:

"Plně se soustředíme na potřeby a pohodlí nájemce. I když si lidé uvědomují důležitost interiérového designu v jejich domovech nebo obchodních prostorech, v kancelářích je často přehlížen. Pracovní prostředí, recepce a konferenční místnosti by měly být více než součet stolů, pracovních stolů a židlí. Designové řešení kanceláře může významně ovlivnit vaše podnikání. Vzhled prostor vypovídá hodně o vaší společnosti a hodnotě, kterou dává klientům i zaměstnancům. Dopad na každého je stejně důležitý. Navrhování designu kanceláře se zaměřuje na vytvoření pracovního prostoru, který inspiruje zaměstnance, aby byli kreativní, produktivní a zaměřili se na úkoly. Rovněž poskytne nový pohled na tolik potřebné rekreační a sociální prostory. Výsledek zvýší zapojení, produktivitu a laojalitu zaměstnanců.“ - říká Timi Kovačević, CEE Tenant Advisors v Chorvatsku.

 

Ať už hledáte novou kancelář, znovu sjednáváte nájemní smlouvu kvůli pandemii, nebo jednoduše měníte svůj současný prostor na flexibilnější – CEE Tenant Advisors vám tyto 3 kroky usnadní, najde pro vás ideální řešení a ušetří vám spoustu starostí i financí. 

Další informace najdete na www.cee-tenant-advisors.com