DACHSER Ostrava od nynějška působí ve větších moderních prostorách postavených na míru developerskou společností CTPNová pobočka kromě rozšířené plochy pro překládku zásilek sběrné služby nabídne i plochu pro skladování více než 3 000 palet. Skladový terminál s patnácti nakládacími můstky je vybavený také pro krátkodobé skladování nebezpečných věcí dle dohody ADR.

„Nový překládkový terminál nám umožní ještě více zefektivnit naše procesy – zrychlí samotnou překládku jak na vstupu, tak na výstupu,“ vysvětluje Ing. Jan Polter, MBA, obchodní a marketingový ředitel DACHSER Czech Republic, a dodává, „součástí terminálu je i prostorná zóna pro další logistické služby s přidanou hodnotou.“

DACHSER Ostrava nabízí totiž hluboké logistické know-how v oblasti kontraktní logistiky. „Náš zkušený a proškolený personál umí pro naše zákazníky zajistit celé spektrum kontraktní logistiky včetně služeb s přidanou hodnotou, jako jsou přebalování a třídění zboží, kontrola kvality vstupního/výstupního materiálu, technická příprava do výrobních procesů a další,“ vysvětluje Ing. Radomír Němec, vedoucí pobočky DACHSER Ostrava.

Kombinace nabídky skladových služeb a služeb kontraktní logistiky s okamžitým napojením na evropskou sběrnou síť DACHSERU je ideálním řešením pro zákazníky, kteří hledají komplexní řešení. DACHSER navíc stále rozšiřuje přímé linky své sběrné služby. „Z Ostravy doručujeme s excelentními doručovací časy například do Itálie, Německa, Francie či Španělska, nově můžeme našim zákazníkům nabídnout i servis s 24hodinovým doručením do celého Polska,“ uzavírá Radomír Němec.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / Industrion Boutique s.r.o.