Z pozice Head of Asset Management dohlíží na všechny aspekty provozu, zákaznickou péči, pronájem, správu budov a řízení výstavby v Polsku, České republice, na Slovensku a v Maďarsku.

„Novou pozici přijímám s nadšením a jsem rád, že můžu pomáhat středoevropskému týmu dále rozšiřovat naše portfolio a zefektivňovat svůj provoz,“ říká Martin Baláž, Head of Asset Management pro střední Evropu.

Nová organizační struktura Prologis byla představena 1. ledna 2024 s cílem zefektivnit řízení a rozvržení portfolia v rámci regionu tak, aby bylo možné ještě efektivněji reagovat na potřeby zákazníků, kteří stále častěji vyhledávají nemovitosti a provozní řešení na míru. Díky optimalizaci správy evropského portfolia dosáhne Prologis mnohem větší provozní flexibility a efektivity. 

Kromě Martina Baláže (střední Evropa) se stali Heads of Asset Management také Jessica Pilkes (severní Evropa), Cristian Oller (jižní Evropa) a Stuart Davies (Velká Británie).

„Za deset let svého působení v Prologis jsem se přesvědčil, že zákazníci jsou pro naše týmy vždy na prvním místě. Inovativní řešení zavádíme tak, aby z nich měli prospěch právě zákazníci a místní komunity – jsem proto upřímně rád, že mohu i nadále přispívat k úspěchu a řízení této společnosti ve střední Evropě,“ dodává Martin Baláž.