Větší objem odbavených zakázek a vyšší kvalita služeb

Mezinárodní logistická společnost Gebrüder Weiss využívá nově pro svou pobočku v Plzni větší rozšířený sklad pro překládku v nově vybudovaném Business parku v Plzni – Vejprnicích. Nově má k dispozici 6 nakládacích ramp doplněných úrovňovým vjezdem. Vedle vyšší kapacity a kvality prostor používaných pro odbavení zásilek a skladování zboží je krokem vpřed i 120m2 nového moderního prostoru kanceláří. „Přesun naší pobočky do Business parku ve Vejprnicích nám umožňuje optimální zvládání počtu zakázek, který zejména v předvánočním období obvykle prudce roste. Na novém pracovišti máme také podmínky nutné pro další zkracování doby překládky a tím i celkového času potřebného k přepravě zásilek do požadovaných destinací,“ uvádí Jan Kodada.

Gebrüder Weiss: Logistický full service

Terminál v Plzni – Vejprnicích je jednou z devíti českých poboček logistické společnosti, která působí po celém světě. Od svého vstupu na český trh v roce 1992 si společnost Gebrüder Weiss vybudovala v České republice stabilní pozici a svým zákazníkům nabízí komplexní sortiment přepravních a logistických služeb, včetně speciálních řešení pro mimořádně citlivé zboží. Ke kmenovým zákazníkům Gebrüder Weiss dnes kromě mnoha jiných patří i řada významných firem z oblasti high-tech technologií, e-commerce nebo z automobilového a strojírenského průmyslu.

Portfolio služeb Gebrüder Weiss zahrnuje přepravní služby prostřednictvím pozemní, letecké nebo námořní přepravy. Naší specialitou jsou ale komplexní logistické služby šité na míru konkrétním zákazníkům. Naši specialisté mají dlouholeté zkušenosti s poradenstvím pro výrobce, subdodavatele a prodejce v otázkách managementu dodavatelského řetězce a vyvíjejí pro ně individuální logistická řešení. V jejich rámci je možné integrovat všechny komponenty, které jsou pro konkrétního klienta efektivní. Ať už je to přeprava, skladování, informační logistika, doplňkové služby nebo řešení smluvní logistiky,“ dodává Jan Kodada.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / KNOWCOMM s.r.o.