„Společnost Eissmann patří mezi velmi významné světové značky a jsme proto rádi, že ji můžeme přivítat v našem průmyslovém portfoliu. V areálu CPI Park Mlýnec pro ni vybudujeme další moderní halu, čímž dojde k oživení areálu a do regionu přinese nová pracovní místa,“ uvedl Radek Zeman, Division Director v CPI Property Group.

„CPI Property Group je pro nás silným a spolehlivým partnerem. Náš úspěch je založen na dokonalé součinnosti tradičního řemeslného zpracování a nejmodernějších výrobních procesů, proto jsme velmi rádi, že jsme našli moderní a kvalitní zázemí, které nám nové haly mohou poskytnout“, doplňuje ředitel společnosti Eissmann František Plachý.

CPI – Hala Eissmann

V první polovině roku 2020 začne v nové a plně klimatizované hale o velikosti 7000 m2 výroba interiérů pro luxusní automobily a přinese s sebou i nabídku 150 nových pracovních míst. Nová hala se bude stavět s využitím osvědčených principů udržitelnosti na základe BREEAM certifikace, tedy s využitím inovativních řešení, která minimalizují dopad budovy na životní prostředí (např. snížením provozních nákladů, recyklací materiálů, zajištěním zdravého vnitřního prostředí apod.).

Areál je bývalý brownfield po české armádě, stávající plochy budou postupně využity pro novou výstavbu. V celém areálu bude k dispozici až 600 000 m2 pronajímatelné plochy. Zóna má dostatečnou kapacitu infrastruktury, plynovou přípojku STL na hranici pozemku, vysoké napětí na pozemku, čističku odpadních vod a vlastní zdroj pitné vody. Zároveň umístění lokace na výjezdu 136 na dálnici D5, 6 km od hranic s Německem dělá z průmyslové zóny velmi atraktivní lokalitu.

„CPI Park Mlýnec je průmyslovou zónou s velkým potenciálem. Věříme, že brzy přiláká i další značky, pro které připravíme nové budovy. Kromě výrobních hal počítáme i s vybudováním nového ubytovacího zařízení pro pracovníky,“ dodává Radek Zeman.

V současné době CPI Property Group obhospodařuje více než 1 milion m2 pronajímatelných ploch průmyslových projektů s probíhajícími povolovacími procesy na 9 zajímavých místech v rámci České republiky.

Zdroj/foto: www.retrend.cz / CPI Property Group