Developerská společnost ANTRACIT Property se zaměřuje na logistické, výrobní, retailové, administrativní a bytové projekty v České republice a na Slovensku.  „Realizujeme projekty na vlastních lokalitách a zajišťujeme klientům komplexní služby od návrhu přes výstavbu až po správu a údržbu objektůNa realizaci staveb se podílejí respektované stavební společnosti HSF System a HSF System SK,“ říká Jan Hasík, jednatel společnosti ANTRACIT Property.

Komplexní developerské služby

Nabídka služeb česko-slovenského developera zahrnuje souhrnné činnosti od vyhledání vhodné lokality, návrhu využití prostoru, zajištění potřebných povolení přes zpracování projektové dokumentace, vlastní výstavbu až po správu a údržbu nemovitostí.

ANTRACIT Property připravuje projekty zejména formou dlouhodobého pronájmu (Lease), nájemních projektů na míru (BTS – Built To Suit) nebo výstavby do vlastnictví (BTO – Built To Own). „Umíme ale nabídnout individuální řešení pro každého klienta. Nabízíme prostory nejvyšší kvality, které připravujeme na míru konkrétním požadavkům,“ doplňuje Tomáš Kosa, jednatel společnosti ANTRACIT Property.

Retail i nové byty v Česku

V současné době probíhá územní řízení projektu ANTRACIT PorubkaPoint v Ostravě, který je určený k dlouhodobému pronájmu v konceptu SBU (Small Business Units). Stavět by se mohlo začít během podzimu 2022. U dvoupodlažní budovy (užitná plocha 2556 metrů čtverečních) je možnost rozdělení na více nájemních jednotek. Prostory jsou ideální pro lehký průmysl, firemní sídlo, obchody nebo služby. Velkou výhodou lokality je výborná dostupnost a napojení na dálnici D1.

Ve fázi územního a stavebního řízení je administrativní a bytový projekt ANTRACIT Polyfunkční dům Vaclaw v centru Ostravy. V závěrečné fázi architektonické studie je nájemní projekt ANTRACIT Plzeň nedaleko vlakového nádraží v Plzni.

Sklady i showroomy na Slovensku

Výstavba inženýrských sítí již začala u projektu ANTRACIT Prešov v průmyslovém areálu v části Záborské (skvělá dostupnost na dálnici E50). Dlouhodobý pronájem lze využít pro skladové haly, showroomy nebo prodejny. Projekt nabízí dvě varianty řešení zastavěného území. První počítá s halou o rozloze 40.850 metrů čtverečních s možností rozdělení na více jednotek. Ve druhé pak tři samostatné haly s administrativní částí a samostatný SBU (celková plocha všech objektů je 36.500 metrů čtverečních).

V závěrečné fázi stavebního řízení je projekt ANTRACIT Spot s atraktivní polohou v městské části Žilina – Považský Chlmec včetně výborné dostupnosti na hlavní tahy obchvatu města i dálnici D3. Prostory (1700 metrů čtverečních) lze využít například pro sklady, showroomy, prodejny či gastro provozy.