Spaceflow vylepšuje zkušenosti a prožitky nájemců této budovy prostřednictvím několika pozoruhodných případů použití:

MANPOWER

Spaceflow představil specializovanou službu zapojení komunity, která má pomoci zaměstnancům THE ICON plánovat události a provádět probíhající kampaně pro vytváření obsahu. Toto je multiplikátor sil pro zaměstnance Allianz, protože jim umožňuje spolehlivě nabídnout vysoce kvalitní programové prožitky bez vynaložení většího úsilí.

„Aktivní přístup k lidem při spuštění aplikace byl velmi dynamický a dobře připravený. To se okamžitě projevilo v počtu uživatelů, což vyústilo v úspěšný start.“

Markus Jancik - property management

Markus Jancik, Správa nemovitostí, THE ICON Vienna, Arealis

 

PŘÍKLAD ČINNOSTI SPOLEČENSTVÍ V OBLASTI ZAPOJENÍ

Zábavná aktivita v nejistých dobách! Roušky se staly velkou součástí našeho každodenního života. Proto náš komunitní tým uspořádal soutěž o stavební komunitu ve THE ICON Vienna, aby předvedl jejich nejkreativnější roušky.

DATA

Platforma Spaceflow komunikuje s místními technologickými nástroji THE ICON, aby nabídla manažerům lepší přístup k datům prostřednictvím API, aby odhalila plný rozsah potřeb nájemců.

 

 

INTEGRACE

Allianz využívá integraci senzorů ve své jídelně, takže obyvatelé mohou kontrolovat kapacitu v reálném čase ze svého mobilu. Mohou tak zkontrolovat, kdy je dobrý nápad ji navštívit a kdy je lepší počkat, nejen pro pohodlí, ale také jako preventivní opatření v dobách COVID-19.

Jako jeden z plánovaných případů použití budou mít obyvatelé THE ICON přístup k systémům budov, jako jsou senzory a výtahy, prostřednictvím aplikace Spaceflow. To pomůže vedoucím kanceláře nájemních společností THE ICON snadno poskytnout vysoce kvalitní zážitek pro své zaměstnance.

BRANDING

Spaceflow posílil značku THE ICON vytvořením působivého digitálního prožitku, který posílil značku, snímky a zprávy Allianz.

 

HLAVNÍ VLASTNOSTI

V prvních hodinách spuštění se zaregistrovalo 200 UŽIVATELŮ.

66% MAU prokazuje skvělé přijetí i ve velmi velké komunitě.

100% TENANTŮ na palubě od spuštění.

21 420 ZOBRAZENÍ OBRAZOVKY do jednoho týdne od spuštění.

"Poznali jsme řadu aplikací pro "zkušenosti a prožitky nájemců" a budovy, které jsou v podstatě obsahově na stejné úrovni. U společnosti Spaceflow však věříme, že jsme našli nejlepší použitelnost a uživatelské rozhraní. Aplikace je rychlá, intuitivní a srozumitelná. Druhým důležitým bodem je, že manažeři komunity Spaceflow pomáhají hned od začátku vysvětlovat přidanou hodnotu pro nájemce, průběžně zveřejňují obsah, organizují akce a vždy hledají nové možné partnery.

Naším hlavním cílem je udržovat přímý kontakt se zaměstnanci našich nájemců a poskytovat jim informace o budově. Zadruhé je velmi důležité, abychom měli k dispozici platformu, do které můžeme integrovat všechna různá digitální řešení, která dnes v naší budově existují, např. bezklíčový vstup, rezervace zasedací místnosti, platba za služby concierge a tak dále.

Jsme velmi spokojeni se spoluprací se společností Spaceflow. “ 

Jerome Schaefer

Jérôme Schaefer, Správa nemovitostí pro severní a střední Evropu, Allianz

 

Zdroj:// Spaceflow