Společnost PPG Deco Czech, výrobce nátěrových hmot značek Primalex a Balakryl, otevírá svoje nové distribuční centrum v Modřicích u Brna, kde si pronajala 6 500 metrů čtverečních od společnosti CTP Invest. Sklad bude zásobovat celou Moravu a západní část Slovenska. Vhodné průmyslové prostory zajistila společnost Cushman & Wakefield.
 
“Důvodem přesunu skladu byla snaha o centralizaci logistických aktivit a úspory provozních nákladů a pracovního kapitálu,” říká Petr Havlena, ředitel logistiky ve společnosti PPG Deco Czech.

PPG Deco Czech si pronajali 30% z celkové plochy haly č. MO17 v CTParku Modřice II. Prostory byly předány na konci února a firma zde 1. března spustila provoz. Výběrové řízení na nové prostory vedla společnost Cushman & Wakefield. „Klient byl orientovaný především na lokalitu Brna a okolí,“ říká Jakub Kodr, konzultant společnosti Cushman & Wakefield a dodává:

„CTPark se v té době nacházel v nejvyšší fázi připravenosti a to bylo spolu s výhodnou polohou u D1 rozhodující.“ „Tímto projektem jsme navázali na předchozí úspěšnou spolupráci, kdy si společnost PPG pronajala kancelářské prostory v Spielberk Office Centru v Brně,“ říká Tomáš Budař, regionální ředitel ve společnosti CTP a dodává: „Potvrzuje se, že Brno je lokalitou, o kterou mají klienti stále velký zájem.“


 

Zdroj: www.czech-industrial.cz