Vždy se snažíme pochopit veškeré potřeby našich zákazníků a jsme připraveni každému nabídnout řešení na míru.

Aby to bylo pro naše klienty co nejsnazší, zajišťujeme dopravu zboží do skladu již z evropských překladišť, jelikož máme k dispozici přibližně 100 vlastních nákladních vozidel, která jsou denně na trasách po Evropě i České republice. Díky tomu jim odpadá zajišťování mnohdy složité komunikace mezi dopravcem a skladem.

Ihned po vyložení veškeré produkty pečlivě kontrolujeme a díky tomu máme jistotu, že nedošlo během přepravy k poškození. Na kontrolu citlivých zařízení (např. baterií a bateriových center) používáme i termo-kamery. Vždy garantujeme bezpečné a pečlivé zacházení se zbožím. Všechny výrobky, které disponují výrobními čísly, na tato čísla přijímáme a ukládáme do našeho informačního systému, který lze pomocí můstku propojit se systémy zákazníků. Tento způsob nám, popřípadě i zákazníkům, umožňuje efektivní sledování a správu zásob. Bez propojení systémů zákazníkům zasíláme pohybové (při každém výdeji či příjmu), denní, týdenní, či jinak časově nastavené reporty.

Při expedici připravíme zboží dle objednávky zákazníka a zajišťujeme kompletaci různorodého zboží  včetně doručení až ke koncovým zákazníkům. Veškeré činnosti jsou snímány čtečkami s přesností na minuty a na konci měsíce je vytvořena faktura, která obsahuje detailní rozpad na jednotlivé akce.

Naše sklady se nacházejí v oblasti Kralup nad Vltavou a celá hala je strategicky umístěna přímo u sjezdu z dálnice D8. Další velkou výhodou pro naše zákazníky je provozní doba skladu, která je každý pracovní den od 6:00 do 22:00 hodin a v sobotu od 7:00 do 19:00 hodin.

Snažíme se být spolehlivým partnerem a postarat se o bezpečné a transparentní skladování svěřeného majetku včetně logistické podpory.“

Naše sklady jsou umístěny v oblasti Kralup nad Vltavou, konkrétně se jedná o adresu Kozomín 501, 277 45 Kozomín a hala je strategicky umístěna přímo u sjezdu z dálnice D8.

Neváhejte se na nás kdykoliv obrátit.