„V posledních letech jsme naplno pocítili boom poptávky po elektrokolech, a proto jsme brzy začali hledat novou halu, která bude dostačující pro rozvoj naší společnosti. Panattoni Park Týniště je zcela ideální nejenom díky moderním technologiím v hale, ale také dobrou dopravní obslužností, což nám pomůže zejména v rychlejší distribuci našich produktů,“ říká Jakub Ryba, jednatel společnosti Totem Bikes.

Průmyslový park v Týništi nad Orlicí rozšiřuje společnost Panattoni od loňského podzimu, kdy na základě poptávky po volných prostorách zahájila výstavbu dvou hal o rozlohách 16 tisíc a 9900 metrů čtvrečních. Nájemcem právě dokončené poloviny první haly je dopravní a logistická společnost C.S.CARGO. Ta zde nalezla vhodné místo pro rozšíření svých služeb v oblasti e-commerce. 

„Za DRFG Real Estate bych rád poznamenal, že rychlé zaplnění hal špičkovými nájemci dokládá smysluplnost naší investice do výstavby Panattoni Parku Týniště. Významnou roli z hlediska pronájmů hraje i mezinárodní certifikace hal BREEAM New Construction,“ říká Josef Šilhánek, ředitel DRFG Real Estate.

„Dlouhodobý nedostatek kapacit v průmyslových zónách se potkal s rozšířením parku v Týništi podpořený exponenciálním nárůstem e-commerce sektoru nám jasně potvrdil, že rozšíření našeho parku v Týništi byl správný krok. Výstavbu dvou nových hal jsme zahájili teprve na konci loňského roku a už po květnovém ohlášení prvního nájemce máme další posilu do nových prostor. V následujících letech očekáváme, že poptávka po pronajímatelných plochách ještě poroste a bude tím pádem pro společnosti daleko složitější najít vhodné prostory,“ dodává Pavel Sovička.